Skočit na obsah

- - - - -

moja posledná chyba

• Nemůžete odpovědět na toto téma
224 odpovědí na toto téma

#221 ___

Pokročilý Uživatel

• Moderátor
  • 598 Příspěvků:
132
  • Locationrůzně

Odesláno 16 leden 2012 - 21:57

Zobrazit příspěvekkrisztiansan na 16 leden 2012 - 21:38 řeklo:

MM podla mna dodrzuje len mozna okolo 20% traderov,,myslim si ze ani tolko nie,,,
pracuje sa prevazne variabilnymi vkladmi bez striktneho mm,,,,

on kdyz clovek nema opravdu pevne vymezenou strategii (a to imho vetsina lidi tady nema - precijen nejsou to komodity nebo forex), tak nejaky mm stejne ztraci smysl. muj mm je, ze neriskuji vice nez 60% uctu (a v inplay 20%).
All models are wrong, but some are useful.

~G. Box

#222 pivo

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 406 Příspěvků:
93

Odesláno 16 leden 2012 - 22:59

Za poslednych 10 rokov mi odisiel iba jeden router. Som na optike, takze vypadky hrozia minimalne, napr. ked je burka. Okrem zapojeneho routra mam dva dalsie, zalozny pocitac, zalozny net, BF aplikaciu v mobile. Napriek tomu sa vzdy nieco moze posrat.
Ja moju stratu na rozdiel od clenov fora beriem pozitivne :)

#223 Mato

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 69 Příspěvků:
4

Odesláno Před 3 týdny

(Moje poslední chyba)... Mé oblíbené téma.... :) Možná jste měli někdo taky takový blbý návyk, či zvyk... Přes to že vím, že je to tak hodně špatně, nevím jak se toho zbavit! Prostě se při tradingu neustále snažím někam umístit sázku. Pořád tam s těmi drobnými šteluju, přesouvám, umisťuju... a výsledek: Sice se kolikrát rychle dostanu do pěkných zelených čísel, ale málo kdy to vydrží zelený do konce :P Vím že to je podstatná chyba, ale něco mě stále žene "obchodovat". Asi bych potřeboval nějaký soft, co by mě při tom majznul přes ruce :D
Vím že na to je rada jen jedna, tak berte ten příspěvek jen jako takové odlehčení :)

#224 miro

Pokročilý Uživatel

• Uživatelé
  • PipPipPip
  • 201 Příspěvků:
38
  • LocationPraha - UH

Odesláno Před 3 týdny

Zobrazit příspěvekMato na 28 leden 2012 - 00:51 řeklo:

(Moje poslední chyba)... Mé oblíbené téma.... :) Možná jste měli někdo taky takový blbý návyk, či zvyk... Přes to že vím, že je to tak hodně špatně, nevím jak se toho zbavit! Prostě se při tradingu neustále snažím někam umístit sázku. Pořád tam s těmi drobnými šteluju, přesouvám, umisťuju... a výsledek: Sice se kolikrát rychle dostanu do pěkných zelených čísel, ale málo kdy to vydrží zelený do konce :P Vím že to je podstatná chyba, ale něco mě stále žene "obchodovat". Asi bych potřeboval nějaký soft, co by mě při tom majznul přes ruce :D
Vím že na to je rada jen jedna, tak berte ten příspěvek jen jako takové odlehčení :)

jsi takovy rekl bych boot co umistnuje sazky ale boot co potrebuje seridit a pak si myslim nebude problem... zkus ten zlozvyk prevest na robota, treba v bfexplorer a mas klid... nebo taky ne a odpalene konto... nebo si dej limit, bez stresu a chamtivosti jak jsi v zelenych tak konec a sniz vklad nebo to zabal a jdi na dalsi dostih :)

#225 martion

Pokročilý Uživatel

• Uživatelé
  • PipPipPip
  • 115 Příspěvků:
42
  • LocationSvitavy

Odesláno Před 3 týdny

Mato presne ako pises ja som na to prisiel vcera ze som strasne impulzivny a tiez sa snazim davat sazky jak ked bicom mrska (a to mam v pravidlach napisane max 1-2 obchody) tak som si povedal a dost radsej jednu sazku ktora je poriadna a nie 10 z ktorych 8 nie je istych a su len tak nahodene skor na nahodu ako na istotu a vyplacalo sa to cely vecer som si v klide klikal a naklikal som 12 e

Příspěvek upravil martion: Před 3 týdny

Peniaze su iba kusky papiera z ktorymi ludia ktory ich maju plne kapsy myslia o sebe ze su bohaty.

Podobná témata Sbalit

Téma Fórum Začal Statistiky Info o posledním příspěvku

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních