Skočit na obsah

- - - - -

vylepseni Betdaq API

14 odpovědí na toto téma

#1 Tom

Pokročilý Uživatel

• Administrátoři
  • 761 Příspěvků:
104
  • LocationBrno

Odesláno 22 listopad 2011 - 00:40

Info o vylepseni Betdaq API, ktera neni stejna jak u Betfairu a nektera datova volani nam chybi, zejmena LTA a LTP na jednotlivych vyberech...upgradu bychom se meli dockat nekdy ze zacatku prvniho ctvrtleti 2012, nejspis v lednu...myslim, ze by to mohlo tuhle burzu zase o neco vice zatraktivnit a doufam, ze se nekdy dockame i toho, kdy tenis na Betdaqu nebude ovladan jen dvema hraci a lilkem :)

#2 Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 500 Příspěvků:
51
  • LocationDubnica n/V, Slovensko

Odesláno 22 listopad 2011 - 08:26

aj som sa chcel opytat ci niekto nevie v akom stadiu je vylepsenie API betdaq ... dik za info :) kazdopadne zacina sa crtat prima konkurencia - betdaq + hracka :)

#3 lilek

Pokročilý Uživatel

• Uživatelé
  • PipPipPip
  • 479 Příspěvků:
94

Odesláno 22 listopad 2011 - 12:42

Prima konkurencia? :D

Včera jsem si na betdaqu zahrál ještě jednou. Večerní zápas s Djokovičem byl velice likvidní, fronta LAY i BACK jako na banány před revolucí. Vsadil jsem opatrně zlomek obvyklé částky a v zápětí se stala moc divná věc. Nějak se to tam celý rozestoupilo, udělala se mezera několik desítek ticků a byl jsem na lopatě. :o Nejdřív jsem myslel, že mám jen špatně posunutý žebřík a snažil jsem se ho vycentrovat, to ale nešlo, protože první BACK a LAY byl od sebe v takové vzdálenosti, že se to nevešlo na obrazovku zároveň! Už jsem se chystal uzavřít druhou sázku na B365 a ukončit tak tuhle šílenou "HRU" od společnosti CRS ( http://www.csfd.cz/film/2668-hra/ ) jenže než jsem spočítal co mám vlastně vsadit proběhnul na "blešáku", pardon "trhu betdaqu" ekvalizér a po jasné výhře jsem mohl konečně s vítězným gestem vystoupit s výsledkem čistá nula.

Přiložené soubory

#4 Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 500 Příspěvků:
51

Odesláno 22 listopad 2011 - 13:28

:) kua ... neuvedomil som si jednu vec ...
"příma" v zmysle "priama", "rovnocenna" je rozdiel ako som to myslel ja :)
ja som to myslel bez diakritiky "prima" ako "mila", "fajn" :) mozno co sa tyka tenisu este isto nie, ale kone uz sa lepsia a budu sa lepsit a s tym aj ostatne sporty ;) mozno za 10 rokov budes na betdaq obchodovat aj tenis :D

#5 lilek

Pokročilý Uživatel

• Uživatelé
  • PipPipPip
  • 479 Příspěvků:
94

Odesláno 22 listopad 2011 - 21:19

Zatím to není príma ani přímá konkurence :)

#6 Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 500 Příspěvků:
51

Odesláno Před 4 týdny

ako to vypada? neviete niekto? lebo by som fakt ocenil lepsie API, toto sa sice da pouzit ale ... som rozmaznany :)

#7 lilek

Pokročilý Uživatel

• Uživatelé
  • PipPipPip
  • 479 Příspěvků:
94

Odesláno Před 4 týdny

Já taky a nejvíc mi vadí ten graf, nejde s tim něco dělat?

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  ch.png (17,25K)
    Počet stažení: 28

#8 Tom

Pokročilý Uživatel

• Administrátoři
  • 761 Příspěvků:
104
  • LocationBrno

Odesláno Před 4 týdny

no ten graf je otřesnej, dá se akorát vypnout, ale API už podporuje LTA i LTP, navíc hračka ukazuje ty zobchodované objemy podle Betfair počítání zobchodovaných objemů. Až na grafy, trochu menší přidělená datová volání pro jednoho uživatele a likviditu je teď trading na Betdaqu v podstatě stejný jak na Betfairu...

#9 Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 500 Příspěvků:
51

Odesláno Před 4 týdny

Tome ty tam vidis zobchodovane volume?! ja teda nejako nie ... nevysla nejaka nova verzia ktora to podporuje? prave toto mi este chyba ... (aj ten cas co sa odpocitava v live je nejaky divny sem tam ... )

#10 Tom

Pokročilý Uživatel

• Administrátoři
  • 761 Příspěvků:
104
  • LocationBrno

Odesláno Před 4 týdny

mam verzi 1.2 B5 - Betdaq a funguje mi to. Jinak nemáš to náhodou u Betdaq instalace vypnuté?

Přiložený soubor  LTA.jpg (142K)
Počet stažení: 30

#11 Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 500 Příspěvků:
51

Odesláno Před 4 týdny

ak to bolo defaultne vypnute, tak mam :) musim zajtra pozriet ... dneska uz len chvilku BF a US dostihy ...

#12 Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 500 Příspěvků:
51

Odesláno Před 4 týdny

tu verziu mam aj ja, ale nech to skusam akokolvek ten panel tam proste nedostanem :)

Odeslaný obrázek
(inak zaujimave, ze ani uploadnut subory sa mi nedaju ... neni jako :D dufam ze nemam den blbec :) )

#13 Tom

Pokročilý Uživatel

• Administrátoři
  • 761 Příspěvků:
104
  • LocationBrno

Odesláno Před 4 týdny

ahaaa, ty myslis celkove zobchodovane mnozstvi na jednotlivych kurzech, tak tohle tam jeste neni. Ja myslel velikost posledniho obchodu

#14 lilek

Pokročilý Uživatel

• Uživatelé
  • PipPipPip
  • 479 Příspěvků:
94

Odesláno Před 3 týdny

Ten graf na betdaqu mi ukazuje jen nějaký poslední období i když zvolim maximální CHART RANGE, nebo to nějak špatně dělám? Betfair ukzuje jinak tu stejnou událost.

Přiložené soubory

#15 Tom

Pokročilý Uživatel

• Administrátoři
  • 761 Příspěvků:
104
  • LocationBrno

Odesláno Před 3 týdny

Betdaq graf se tuším přenastavit moc nedá, pořád bude takhle blbej, dokud nezačnou poskytovat něco nového...

Podobná témata Sbalit

Téma Fórum Začal Statistiky Info o posledním příspěvku

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních